Blog


Kattentrimmen

Katten zijn ook welkom bij Royals !

Sinds enkele maanden zijn ook katten welkom in het salon. Het baasje mag erbij blijven want die kan zelf een handje helpen wanneer de kat even op zijn rugje moet liggen. Vooral langharige katten hebben er deugd van om regelmatig eens langs te komen in het salon. Als u nog vragen hebt hieromtrent kan u gerust contact opnemen met mij. Een afspraak boeken kan ook online gebeuren. Pootje Royals

Wie een hond heeft, leeft langer en is gelukkiger

Een studie bij meer dan 3,4 miljoen Zweden heeft aangetoond dat hondeneigenaars langer leven. Ook eerdere studies wezen er al op dat een hond als huisdier hebben goed is voor de gezondheid.

ZA-LIG: ‘doga’ maakt de band met je hond sterker én houdt je fit

Als je dacht dat yoga en wijn de beste combo was, zijn we hier om je te vertellen dat het nóg beter kan. Yoga met je trouwe viervoeter – slim afgekort met ‘doga‘ – is niet alleen gezond voor jullie, maar zorgt er ook voor dat jullie dichter naar elkaar toe groeien.

Vier Kerstmis tussen honderden mopshondjes in het Pug Cafe

De pop-upbar Pug Cafe is terug, en dit keer helemaal in kerststijl. Op 2 december kan je samen met je vrolijke viervoeter de allerleukste kerst ooit vieren in Manchester.

Fijne feestdagen !

Royals wenst zowel hondjes als baasjes fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe !
Ik wens iedereen veel liefde, geluk en vooral een goede gezondheid toe !
Ook in 2018 sta ik klaar om jullie honden met veel liefde te verzorgen en verwennen.

Royals
Bij Royals komt jouw hond op de eerste plaats! Wij doen er alles aan om jouw hond te verwennen en met een mooie snit naar huis te laten gaan !
Contact
Aardenburgkalseide 336 c
9990 Maldegem, Oost-Vlaanderen
0496 32 28 10
royalstrimsalon@hotmail.com
BE0672802787