De huisregels

ALGEMENE VOORWAARDEN ROYALS HONDENTRIMSALON

Breng uw hond op tijd naar het salon. Bent u meer dan 15 min. te laat ? Dan is er een grote kans dat ik uw hond niet meer zal kunnen trimmen door het tekort aan tijd. Er word soms met een 'strak' tijdschema gewerkt en ik wil alle honden mooi en zonder haast kunnen afwerken. Liever 5 minuutjes te vroeg dan 10minuten te laat.

Er kan enkel met een mobile app of cash betaald worden. Afspraken moeten minimum 24u vooraf geannuleerd worden. Bij een no-show of laattijdige annulatie word er 50% van de trimbeurt aangerekend.

Medische aandoeningen / problemen moeten altijd vermeld worden!

Zorg dat u uw hond droog naar het salon brengt en niet met een volle maag. Maak het afscheid kort anders maak je je hond onzeker.

Laat uw hond zijn behoefte doen in het graspleintje voor dat je hem binnen brengt. Zo kunnen ongelukjes vermeden worden

Er word niet bij de hond gebleven. De meeste honden zijn rustiger zonder baasje in de buurt. Met uitzondering van heel moeilijke honden en toestemming van Royals

Geen loopse teven of honden met vlooien. Indien ik aan uw hond begonnen ben en ik zie vlooien, zal ik hem/haar wassen met antivlooi shampoo. Er word een extra van +10eur gerekend! Nabehandeling is noodzakelijk!

Bij aankomst vermeld ik het uur van afhalen of verwittig ik u via sms/belletje als de hond klaar is. Gelieve het ophaaluur te respecteren en geen uren later om uw hond te komen. Dit is niet fijn voor mij alsook niet voor uw hond. Na een halfuur reken ik +15eur/30min...

Heb je een nieuwe pup is huis ? Kom dan langs voor een gratis puppygewenning. Dit kan tot de leeftijd van 5 maand

Als baasje heb je zelf de verantwoordelijkheid om voor uw hond te zorgen. Borstel en kam uw hond voldoende om klitten te vermijden. Weet je niet hoe vaak je best borstelt ? Vraag dit dan, wij helpen u graag verder hierbij !

Alle gebruikte shampoo's in het salon zijn vegan en ecologisch afbreekbaar.

Ben je niet tevreden over de trimbeurt van uw hond ? Laat dit binnen de 24 uur weten, dan kijken we samen voor een oplossing

CORONA : Ontsmet uw handen bij binnenkomst. Een mondmasker dragen is ook aangeraden. Voel je je ziek ? Laat dan iemand anders de hond brengen.

CORONA : Slechts 1 persoon zet de hond af !!

Vragen? contacteer ons

Hondentrimsalon Maldegem
Royals
Bij Royals komt jouw hond op de eerste plaats! Wij doen er alles aan om jouw hond te verwennen en met een mooie snit naar huis te laten gaan !
Contact
Aardenburgkalseide 336 c
9990 Maldegem, Oost-Vlaanderen
0496 32 28 10
royalstrimsalon@hotmail.com