Vier Kerstmis tussen honderden mopshondjes in het Pug Cafe


Vier Kerstmis tussen honderden mopshondjes in het Pug Cafe
Gepubliceerd op 31 oktober 2017
De pop-upbar Pug Cafe is terug, en dit keer helemaal in kerststijl. Op 2 december kan je samen met je vrolijke viervoeter de allerleukste kerst ooit vieren in Manchester.

De kerstperiode is sowieso de gezelligste periode van het jaar. We dachten niet dat het mogelijk was om die dag nóg leuker te maken, tot we hoorden dat het bekende pop-upcafé met mopshondjes een kerstfeestje geeft. Mopshonden én kerst, dat staat garant voor een overdosis aan schattigheid.

Merry Pugmas

Het event gaat door op zaterdag 2 december in LEAF in Manchester, Engeland. Niet alleen mopshondjes, maar ook hun kruisingen en eigenaars zijn welkom. Ook puglovers kunnen dus genieten van een ‘very merry Pugmas’. Jij en je hondje worden feestelijk ontvangen in een mooi decor met tal van overheerlijke hapjes.

Pupcakes

De diertjes kunnen genieten van een speciaal menu met Dognuts, Mince Pug Pies, Christmas Pupcakes, Puguccino en Gingerpug Cookies, allemaal met veel liefde gemaakt door The Doggy Bakery. Terwijl je kleine vriend zijn gewicht aan eten naar binnen speelt, kan jij natuurlijk ook heel wat lekkers proeven en drinken.
Vier Kerstmis tussen honderden mopshondjes in het Pug Cafe

Grootste event

De ticketverkoop start op 4 november om 11 uur op deze site, en we raden jullie aan om er als de kippen (of mopshonden) bij te zijn. Het zal namelijk het grootste event tot nu toe zijn voor Pug Cafe. Heb je een mopshondje? Dan betaal je 7,5 pond (zo’n 8,5 euro)voor een ticket. Anderen betalen 15 pond (ongeveer 17 euro).
Royals
Bij Royals komt jouw hond op de eerste plaats! Wij doen er alles aan om jouw hond te verwennen en met een mooie snit naar huis te laten gaan !
Contact
Amy Vansteenkiste
Stationsstraat 92
9990 Maldegem, Oost-Vlaanderen
Tel.: 0496 32 28 10
E-mail: royalstrimsalon@hotmail.com
Ondernemingsnummer : 0786646343