Self Dog Wash


Minder stress voor hond én baasje! Zonder twijfel is ook uw hond gek op een flinke natuurwandeling. Maar misschien ook op zwemmen, zich uitleven in de meest smerige sloten, kuilen graven en rollen in de modder of andere viezigheid. Helaas mondt de broodnodige wasbeurt nadien vaak uit in een heroïsche strijd waarvan na afloop niet duidelijk is wie nu precies de wasbeurt heeft gekregen. Om dan nog niet te spreken over de staat waar uw badkamer zich nadien in bevind.

Self-dogwashformule

Onze hondenwasstraat veegt met de self-dogwashformule al deze ongemakken van de baan en biedt een wasoplossing voor elke hond, groot of klein!

Geen vuiligheid

U verwent uw hond met een comfortabele was- en droogbeurt en bekomt u een frisgewassen hond zonder bijhorende rommel in uw badkamer.

Ergonomisch

De aangename werkhoogte van het wasgedeelte is ook veel rugvriendelijker dan het voorover hangen boven de badkuip met een tegenstribbelende hond.

Verzorging

De dogwash is steeds voorzien van warm water, kwaliteitsvolle shampoos en conditioner. Na het wassen beschikt u over een föhn met een temperatuur die prettig aanvoelt voor uw hond.

Handdoeken

Breng zelf uw handdoeken mee of vraag gerust in het salon voor en handdoek. Dit kan enkel tijdens de openingsuren van het trimsalon.

Nagels

Wanneer de nagels van uw hond te lang zijn kunt u die ook laten knippen in het trimsalon.

Hoe werkt de Royals Self Dog Wash ?

De hondenwasstraat is eenvoudig en snel in gebruik. De wasbeurt van een gemiddelde hond neemt ongeveer 12 minuten in beslag. Alles is voorzien: hondenshampoo, conditioner, spoeling tegen vlooien en teken en een halsband om uw hond aan vast te leggen. Is uw zondagse wandeling wat uitgelopen? Geen nood. U hebt geen afspraak nodig. Wij zijn 7/7 geopend van 7 uur tot 22 uur ’s avonds. De self dog wash bevind zich links van de woning. Laat uw hond eerst in het gras zijn of haar behoefte doen om ongelukjes te voorkomen. Gebeurt dit toch? Ruim het dan respectvol op en deponeer je zakje in de vuilbak.

Dogwash

€ 7,50/12 min.
U kan betalen met JETONS of €2/€1/€ 0.50
Geld wisselen kan tijdens de openingsuren van het salon

Handdoeken & wasshort

€ 1 extra

Nagels knippen in het salon

€ 5 extra

Heb respect voor diegene die na u komt en laat de dog wash netjes achter. Alvast erg bedankt.
Heeft u nog vragen of hulp nodig ? Bel 0496 32 28 10 of kom tijdens de openingsuren binnen in het trimsalon.

Royals
Bij Royals komt jouw hond op de eerste plaats! Wij doen er alles aan om jouw hond te verwennen en met een mooie snit naar huis te laten gaan !
Contact
Aardenburgkalseide 336 c
9990 Maldegem, Oost-Vlaanderen
0496 32 28 10
royalstrimsalon@hotmail.com